12
Views
9
Comments
Solved
[Vonage APIs Web] Error with request submission
Forge component by Parma Bhagwandin
1
Published on 15 Sep 2020
Application Type
Traditional Web

Hi,

I  have configured the API key. when i create the new session it displays "Error with request submission"


Solution

Hi Ellakkiya,

Sometime a space or newline gets into the siteproperty. Can you check that there are none present in the value of the api key and secret? The best way to do this is by going into edit modus of the site property and with your cursor go to the end of the value. Your cursor should have no whitespaces (should not go any further) then the last character of the value. 

I just tested it, it gives the same error. 

Let me know if this helps your problem.


Greets,

Parma

mvp_badge
MVP
Rank: #26

Hi Ellakkiya,

Can you share the stack-trace from the ServiceCenter error log?

Kind regards,

Remco Dekkinga

Hi Remco Dekkinga ,

Thankyou for your reply

Unfortunately there is no error log in the service center

This is the error while debugging the application 

mvp_badge
MVP
Rank: #26

Hi Ellakkiya,

I've managed to replicate the error. The problem is that your APIKey or APISecret is not set correctly in the Site Properties. You have to go to ServiceCenter and validate that the Effective Value has the exact same value as your shown in your Vonage Video dashboard.

Hi Remco,

Thankyou for your reply 

I have verified my API keys, they are as same as in the Vonage Video dashboard. 

Did i miss any configuration in the Vonage dashboard?

Hi Ellakkiya,

Can you post the oml here for me? So I can take a look at the settings.

Thnx,

Parma


Hi parma,

Thankyou for your reply

I have attached my oml here

VonageWebDemo.oml

Solution

Hi Ellakkiya,

Sometime a space or newline gets into the siteproperty. Can you check that there are none present in the value of the api key and secret? The best way to do this is by going into edit modus of the site property and with your cursor go to the end of the value. Your cursor should have no whitespaces (should not go any further) then the last character of the value. 

I just tested it, it gives the same error. 

Let me know if this helps your problem.


Greets,

Parma

Hi Parma Bhagwandin,

As you mentioned i have verified there is no whitespace.

But still error exist.

Hi Ellakkiya,

You are using the demo application, show it should work. I want to test the key and secret.

I send you a pm.

Cheers,

Parma