Error instaling : Service Center Installer v5.1.1.3

Error instaling : Service Center Installer v5.1.1.3

  
I'm having this error :


Service Center Installer v5.1.1.3
Start installing Service Center v5.1.1.3...
Publishing Extension(s)...
Publishing Extension 'OMLProcessor'...
Publishing Extension 'IntegrationStudio'...
Reading ServiceCenter.oml oml file information...
Adding ServiceCenter eSpace to database...
Compiling ServiceCenter eSpace...
Preparing ServiceCenter eSpace deployment...
Deploying ServiceCenter eSpace...
Creating ServiceCenter default tenant... Message 1 Id : FailedTenantDeployment_PingAspx Type : Error Message : Error message from node wksbrunorebelo (127.0.0.1): Deployment fa iled Submitable : True Details : Deployment failed. Could not invoke ping. Exception: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.#7Qc(String hostname, String es paceName, String ptaOrTenantName, String pingFile) ExtraInfo : CompModule : Broadcast Message Message 2 Id : FailedTenantDeployment_PingAspx Type : Error Message : Error message from node wksbrunorebelo (127.0.0.1): Deployment fa iled Submitable : True Details : Deployment failed. Could not invoke ping. Exception: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at OutSystems.HubEdition.DeployService.Deploy.#7Qc(String hostname, String es paceName, String ptaOrTenantName, String pingFile) ExtraInfo : CompModule : Broadcast Message



any idea?

best regards
Hi Bruno,

Not many ideas, sadly. Are IIS and the OutSystems services running? Have you restarted IIS?

If so, I suggest reporting it to our support department, since they're better equipped to troubleshoot your scenario.

Let us know your findings, so if someone else bumps into this problem we know the answer!

Regards,

Paulo Tavares
hi Paulo

IIS and the OutSystems services are running.
And i have  restarted IIS lot of times .



Well then, I recommend sending an e-mail to support@outsystems.com so that they can get back to you directly.

I hope you can get it sorted soon!

Regards,

Paulo Tavares