Can't debug - There was an error contacting 'localhost'. Debugger will be stoppe

Can't debug - There was an error contacting 'localhost'. Debugger will be stoppe

  
Hello all,

Need some help on this one, i'm trying to run my eSpace, but i'm getting a windows in service studio that display the error mentioned on this post subject, in addition to the message by clicking in the "More information" i have this

The content type text/html; charset=utf-8 of the response message does not match the content type of the binding (text/xml; charset=utf-8). If using a custom encoder, be sure that the IsContentTypeSupported method is implemented properly. The first 750 bytes of the response were: '<html><head><META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX"/><title>Error</title></head><body bgcolor="#FFFFFF">There was an error processing your request. Please try again later...</body></html>
<!--
Adding additional hidden content to make sure IE renders the html
(if the content is less than 512 bytes, it always shows an HTTP 404)
 
Adding additional hidden content to make sure IE renders the html
(if the content is less than 512 bytes, it always shows an HTTP 404)
 
Adding additional hidden content to make sure IE renders the html
(if the content is less than 512 bytes, it always shows an HTTP 404)
 
Adding additional hidden content to make sure IE renders the html
(if the content is less than 512 bytes, it always shows an HTTP 404)
-->'..

And when i open it in the browser i've got the following error:
Aditional info;


Could not load file or assembly 'OutSystems.HubEdition.RuntimePlatform' or one of its dependencies. The parameter is incorrect. (Exception from HRESULT: 0x80070057 (E_INVALIDARG))