[View4Entity] Unable to publish

[View4Entity] Unable to publish

  
Forge Component
(8)
Published on 11 May by Robert Chanphakeo
8 votes
Published on 11 May by Robert Chanphakeo
Hello All,

Pardon me if I am overlooking something very basic, but I am unable to sucessfully publish this espace after downloading it.  It cannot find anything in the View4EntityDataLayer, and I wonder if there was something I may have missed.

Best regards,

Chuck Doherty


Hello Chuck,

Can you indicate the error you're getting?

Best Regards,
Gonçalo Martins

Missing Dependency

Could not find the 'View4EntityDataLayer' eSpace in this server. Application runtime errors might occur.

Should more than one espace have downloaded when I retrieved the project from the forge? 
Chuck Doherty wrote:
Should more than one espace have downloaded when I retrieved the project from the forge? 
 
I already checked and the problem is that the owner uploaded a wrong file. Instead of downloading the full solution (.osp), he only uploaded a eSpace called "View4Entity-0.0.3.oml".
Just wait until he read my post and I'll inform you, then..
Chuck -

I may still have an old copy laying around. If you want, I can email it to you to tide you over for the time being, until the new one gets posted.

J.Ja
J.Ja, et al; I am fine waiting for the fix.  This is no rush.

Thanks all!


Chuck Doherty wrote:
J.Ja, et al; I am fine waiting for the fix.  This is no rush.

Thanks all!

 
 
Hi Chuck,

The fixed version is already uploaded and you can get it here:

https://www.outsystems.com/NetworkForge/DownloadConfirmation_Popup.aspx?VersionId=858

Best Regards,
Gonçalo Martins