Hi all,

My server and applicantion can receive, and response correctly when i make a request using https protocol.

But, when i change the security configuration to Enforce Https, none of the applications in the environment respond. Always giving the error in the browser ERR_TOO_MANY_REDIRECTS.

I alredy try:

  • Clear Cookies and Use another browser
  • I believe that the certificates are fine for being able to make the request via https when this force setting is not applied.

More info:

  • The enviroment was recently updated to version 11
  • The enviroment is configured to AD Integrated Authentication.


I appreciate any suggestion of solution, thanks.

Solution

James Andrade wrote:

Hi all,

My server and applicantion can receive, and response correctly when i make a request using https protocol.

But, when i change the security configuration to Enforce Https, none of the applications in the environment respond. Always giving the error in the browser ERR_TOO_MANY_REDIRECTS.

I alredy try:

  • Clear Cookies and Use another browser
  • I believe that the certificates are fine for being able to make the request via https when this force setting is not applied.

More info:

  • The enviroment was recently updated to version 11
  • The enviroment is configured to AD Integrated Authentication.


I appreciate any suggestion of solution, thanks.

 

The problem was solved with the network and security team.

We had WAF\Balancer redirecting from HTTP to HTTPS and also the application. That's why it went into a loop.

This other post in the forum, solved the issue with the same change: https://www.outsystems.com/forums/discussion/29626/force-https-rendered-all-application-inaccessible/ 

Solution