16
Views
6
Comments
Entry Point Not Found?
Question

I have module A that contains a screen that uses a web block from module B. the web block uses 2 actions from module C. one of the actions runs fine but when it tries to run the second action it fails saying Entry point not found. I have tried republishing producer modules back up the chain but nothing seems to fix it. 

It was working fine then I randomly started getting this error.

Any ideas?



Here is the error stack if it helps:


     

Entry point was not found.

at System.Collections.Generic.ICollection`1.Clear()

at OutSystems.HubEdition.RuntimePlatform.Db.OSList`1.Clear()

at OutSystems.HubEdition.RuntimePlatform.Db.OSList`1.FillFromOther(IOSList other)

at ssSurveys_CW.RsseSpaceSurveys_CS.MssSaveOptionsList(HeContext heContext, RecordList inParamOptionsList, Int32 inParamSurveyQuestionId, Boolean& outParamIsValidQuestionChoice, String& outParamInvalidChoiceErrorMessage)

   at ssSurveys_CW.Flows.FlowHapiHub.WBlkSurveyQuestions.CommandSaveQuestion(HeContext heContext, Int32 inParamEngagementTypeId)


Rank: #397
Rank: #141

Hi Luke Anthony,

To add an entry point to a Flow, just drag and drop it from the Toolbox to a Flow (like the main flow), and connect it to a screen. To change its properties, select the Entry Point and change the properties in the properties panel.


In every project, we have default entry page like Home page. In order to set that entry point, outsystems provide us the option so that we can easily set the entry point of our application.


See the documentation for reference: 

https://success.outsystems.com/Documentation/11/Reference/OutSystems_Language/Web_Interfaces/Navigating_in_the_Application/Entry

https://success.outsystems.com/Documentation/11/Developing_an_Application/Design_UI/Navigation/UI_Flows

- AV

Thanks

Rank: #397

hi,

Kindly check in the service module any service action has some parameter (input / output) changed.